menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Roosendaal weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Roosendaal

Een kundige Mediator uit Roosendaal helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Roosendaal u verder helpen

U maakt gebruik van mediation wanneer een gesprek nog steeds mogelijk is. Voordat dingen van kwaad tot erger gaan en er juridische stappen gezet moeten worden. Overigens is het zo dat bij een vonnis van een rechter er altijd één van de partijen in een conflict de zaak verliest, de oorzaak van het conflict zal dus niet opgelost worden. Met mediation kunt u in de toekomst nog samen door een deur. Mediation is vandaar een win-win.

De mediator leidt het gesprek en stelt dus enkel vragen, maar zal nooit adviseren. Natuurlijk zorgt een mediator er wel voor dat er informatie wordt gegeven die in een specifiek conflict nodig is. Om tot een oplossing te komen is er de wil van betrokken partijen nodig om het conflict tot een goed einde te brengen. Van allebei de partijen wordt verwacht dat zij naar elkaar kunnen luisteren en zich kunnen inleven in elkaars situatie.

De eerste sessie zal bestaan uit een uitleg van het totale proces en zal de mediationovereenkomst worden getekend. Hierin staan alle regels, zoals het waarborgen van vertrouwelijkheid en de vrijwillige basis.

Zodra alle blokkades op tafel liggen en wellicht goed zijn besproken zal er een onderhandelingsgesprek plaatsvinden over de eventuele oplossingen. Vervolgens kan er in de afrondingsfase een definitieve oplossing bereikt worden, wat dan vastgelegd wordt in een vaststellingsovereenkomst. Op die manier kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er is afgesproken.

Een mediator uit Roosendaal kan onder andere worden ingeschakeld bij:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • overige zakelijke geschillen
  • conflicten tussen de overheid en burgers
410
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.860
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Roosendaal

Heeft u een zakelijke mediator uit Roosendaal nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Roosendaal of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Roosendaal.

mac
mac
img

Ik ben Benoît van Wolferen, regiomanager in Roosendaal. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Roosendaal.

Zoeken naar betaalbare mediation regio Roosendaal?

Een gang naar de rechter is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechtbank als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen beide partijen kapot gaan en heel moeilijk te herstellen zijn. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op zakelijk gebied kunt u ook behoorlijke averij oplopen.

De verliezer dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. De kosten van de mediator uit Roosendaal worden altijd betaald door allebei partijen. Het is daarom van belang dat beide partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral de verdienste aan henzelf en doordat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Welk conflict u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Roosendaal? Zorg ervoor dat uw conflict gauw tot het verleden behoort en laat verschillende betaalbare mediators in Roosendaal verschillende offertes naar u toesturen.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Roosendaal te zeggen hebben!

img

Jan-Pieter Haverstreng

Heldere afspraken gemaakt met de Mediator die Professionals Roosendaal voor mij had geregeld. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit zoekproces eigenlijk super simpel was. Ik ben heel tevreden over de dienst die Professionals Roosendaal aanbied.

img

Floortje Duteweert

Nog niet eerder zo snel een geschikte Mediator gevonden! Ik zou Professionals Roosendaal aan iedereen aanraden.

Professionals uit andere branches in Roosendaal

Let's Talk

Bij Professionals Roosendaal staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier